Du använder Internet Explorer - en gammal och ouppdaterad webbläsare. Uppdatera eller använd en annan webbläsare (Chrome, Edge, Safari, Mozilla Firefox) för att förbättra din upplevelse.

Driftinformation

Nedan kan du se information om planerade, pågående och nyligen åtgärdade driftstörningar. Vänd dig vänligen direkt till vår kundservice för att få information om driftstörningar direkt i din mobiltelefon.

Vid planerade driftstopp försöker vi att underlätta för dig som kund så att du ska märka så lite som möjligt av störningen. Vid oplanerade avbrott jobbar vi för att driften ska komma igång snabbast möjligt. 

Normal drift - Inga rapporterade störningar

Driftstörningar

Driftstörningar sker när vi har läckage på någon av våra ledningar. Vi måste då stänga ner för reparation.

Det kan också hända att vi har problem med produktionen. Dessa störningar märker du sällan av eftersom vi har reservkapacitet på alla orter

Att tänka på

Vid ett leveransavbrott får du kortvarigt ingen värme. Vi jobbar på att du ska få tillbaka din värme snarast möjligt.

Temperatur
Ditt vattenburna värmesystem är trögt och behåller den lagrade värmen en tid. Under ett normalt avbrott påverkas inomhustemperaturen därför inte nämnvärt.

Tänk på att inte öppna fönster och dörrar i onödan.

Varmvatten
Under avbrottet kan du ej heller få något varmvatten. Kallvattnet berörs inte alls. Det betyder att du obehindrat kan använda både tvättmaskin och diskmaskin då de har inbyggda uppvärmningssystem.