Du använder Internet Explorer - en gammal och ouppdaterad webbläsare. Uppdatera eller använd en annan webbläsare (Chrome, Edge, Safari, Mozilla Firefox) för att förbättra din upplevelse.

Fjärrvärme för företag, industrier och kommuner

Vår fjärrvärme är prisvärd och enkel att använda. Drygt 98 procent kommer från biobränslen.  Fjärrvärme spelar en viktig roll i omställningen till ett fossilfritt samhälle och är därför ett utmärkt alternativ för företag, föreningar och industrier som planerar för framtiden. 

Vi kan och vill leverera fjärrvärme till fler kunder på de orter där vi redan finns etablerade; Kalix, Edsbyn, Alfta, Ekerö, Malmköping och Krokek. Om din verksamhet ligger i eller i anslutning till någon av dessa tätorter så kan du vända dig direkt till oss.

Om du har verksamhet på en ort som saknar fjärrvärme så kan vi vara intresserade av att medverka till anläggandet av nytt fjärrvärmesystem – såväl större som mindre. Men, värmeunderlaget måste då uppnå en viss volym för att det ska vara lönsamt för er som kunder och oss som företag. Det krävs åtminstone ett flertal bostadsfastigheter, större lokaler och/eller industri för detta ska vara intressant. 

Hör gärna av dig till oss för att höra mer eller diskutera förutsättningarna hos dig.

Intresserad av fjärrvärme?

Kontakta vänligen kundservice så hjälper de dig att komma i kontakt med rätt person på respektive ort. På så sätt kan du få information om hur vi kan hjälpa just dig och din verksamhet.

E-post: 
Tel: 020-802 800