Du använder Internet Explorer - en gammal och ouppdaterad webbläsare. Uppdatera eller använd en annan webbläsare (Chrome, Edge, Safari, Mozilla Firefox) för att förbättra din upplevelse.

Teckna serviceavtal för din fjärrvärme

Fjärrvärme är bekvämt och underhållsfritt - men för att göra det extra enkelt och bekvämt kan du teckna ett serviceavtal med oss.

När du tecknar vårt serviceavtal ingår en rad fördelar. Först och främst får du trygghet. Du kan känna dig säker på att din fjärrvärmecentral fungerar som den ska. Vartannat år kommer en servicetekniker hem till dig för att kontrollera anläggningens skick och optimera den för bästa effekt. Vid eventuella fel utför vi service, och behöver något material bytas lämnar vi rabatt på priset. Vid akut skada, som exempelvis ett större läckage, åtgärdas felet oavsett tidpunkt på dygnet.

Här intill hittar du länkar med blanketter för att teckna serviceavtal. Välj blankett för villa eller fastighet avseende den ort som din fastighet finns. Fyll i uppgifterna, signera och skicka till kundservice. Du är naturligtvis välkommen att kontakta kundservice för att veta mer.

Serviceavtal - detta ingår

  • Besök vartannat år för kontroll av anläggningen
  • Service vid eventuella fel
  • Rabatt med 50 procent på det material som behöver bytas 
  • Vid akut skada som större läckage åtgärdas felet oavsett tidpunkt, i annat fall under normal arbetstid