Du använder Internet Explorer - en gammal och ouppdaterad webbläsare. Uppdatera eller använd en annan webbläsare (Chrome, Edge, Safari, Mozilla Firefox) för att förbättra din upplevelse.

"Genom Vasa Värme har jag fått möjlighet att styra värmen på distans, med min mobil"

Jag har eldat med allt möjligt – olja, pellets, ved och spån – och jag var så trött på allt jobb och den osäkerhet det innebar.

Jag ägnade minst en timme om dagen åt vår värme. Nu lägger jag tiden på annat och känner mig helt trygg. Fjärrvärmen går som tåget. Det kostar mer, men det är pålitligt och enkelt. Jag har dessutom större möjligheter att spara på värmen nu än tidigare.

Genom Vasa Värme har jag fått möjlighet att styra värmen på distans, med min mobil. När jag och min fru åker till stugan i fjällen, vilket vi ofta gör, sänker vi värmen och vet att det ändå kommer att vara varmt och skönt när vi kommer hem igen. Jag har också bytt ut termostaterna, ställt in värmen på nattsänkning och dragit ner temperaturen i källaren till 16 grader. Tillsammans gör det att jag sparar en tusenlapp i månaden.

Jag gillar Vasa Värme också för att det är en liten, lokal aktör. Om vi ska lyckas hålla liv i glesbygden, måste vi stötta de företag som satsar på att vara här.

Sören Persson, villakund i Voxnadalen

08 Apr 2019 Kundberättelser