Du använder Internet Explorer - en gammal och ouppdaterad webbläsare. Uppdatera eller använd en annan webbläsare (Chrome, Edge, Safari, Mozilla Firefox) för att förbättra din upplevelse.

Prislistor 2020

Vi har idag lagt ut de nya prislistorna för Voxnadalen (Edsbyn och Alfta), Malmköping samt Kalix.

Som befintlig kund har du också fått denna information direkt från oss. 
Årets prishöjning ligger något över inflationen och KPI (konsumentprisindex). 

Vår affärsidé är att tänka långsiktigt så att vi kan erbjuda våra kunder en bra och konkurrenskraftig fjärrvärme. Vi strävar alltid efter att teckna flerårsavtal för våra bränsleleveranser. Dels för att säkerställa tillgång, dels för att hålla nere våra kostnader. Bränslet är vår största kostnad. 

För 2019 lyckades vi därigenom begränsa prishöjningarna under inflationsnivån trots att energi- och bränsleprisökningarna var högre. För 2020 är detta inte längre möjligt eftersom energi- och bränslekostnaderna har fortsatt att öka även under 2019.

De nya priserna gäller från och med den 1 januari 2020.

Kontakta vänligen kundservice för prisinformation i Krokek och på Ekerö. Vi publicerar redan nu en preliminär prislista för Ekerö för att du som intresserad kan bilda dig en uppfattning om vad vår fjärrvärme kostar när vi börjar leverera till de förta kunderna hösten 2020.

Du kan ladda ned samtliga korrekta prislistor här: Prislistor 2020

04 Okt 2019 Nyheter