Du använder Internet Explorer - en gammal och ouppdaterad webbläsare. Uppdatera eller använd en annan webbläsare (Chrome, Edge, Safari, Mozilla Firefox) för att förbättra din upplevelse.

Årets biokvällar gick traditionsenligt av stapeln i januari

Under några mörka januarikvällar bjöd vi in våra kunder i Kalix, Edsbyn, Alfta och Malmköping till lokala biografer för att se filmen ”En del av mitt hjärta”. Innan filmvisningen bjöds på kaffe och macka.

”Det här är ett bra tillfälle för oss att träffa kunderna för en öppen och avslappnad dialog” säger Henrik Rosengren, driftchef på Vasa Värme och fortsätter: ”Vi vill höra vad våra kunder tycker om oss och våra erbjudanden. När vi möter kunderna får vi en fingervisning om vad de önskar och förväntar sig i framtiden. Detta tar vi till oss när vi vidareutvecklar verksamheten.”

Innan filmen hölls en kort presentation av Vasa Värme, om det gångna året och vad som är på gång under 2020. Några dagar in på det nya året lanserade vi vår nya webb med förbättrad driftinformation och möjlighet att logga in på ”Mina sidor”.

Under 2020 kommer vi att kunna erbjuda alla våra kunder E-faktura.

I höst tar vi i drift det helt nya fjärrvärmesystemet på Ekerö. I Kalix och Edsbyn fortsätter projekteringen av nya biobränslepannor. Projektet i Kalix har kommit längst.  

I Malmköping slutförs under våren 2020 ombyggnad för att elda bio-olja i reservanläggningen. När denna är tagen i drift, kommer all värme i Malmköping att vara biobränslebaserad.

Vasa Värme har årligen bjudit in sina kunder till biokvällar sedan starten 2014. De välbesökta evenemangen hölls i de gamla biograferna Röda Kvarn i Kalix (bilden ovan), Röda Kvarn i Edsbyn samt Bio Facklan i Hälleforsnäs. Kunderna i Malmköping erbjöds busstransport till och från Hälleforsnäs.

07 Feb 2020 Nyheter