Du använder Internet Explorer - en gammal och ouppdaterad webbläsare. Uppdatera eller använd en annan webbläsare (Chrome, Edge, Safari, Mozilla Firefox) för att förbättra din upplevelse.

Vi kan fjärrvärme

Vasa Värme producerar och distribuerar fjärrvärme, baserad på biobränsle. Vi startade 2014 och finns i dag på fem orter i Sverige: Kalix, Edsbyn, Alfta, Malmköping och Krokek. Från 2021 kommer vi även att leverera fjärrvärme på Ekerö.

Vårt mål är att satsa långsiktigt och fortsätta växa. Vi vill att fler ska dra nytta av fjärrvärmens många fördelar – som ett prisvärt, hållbart och enkelt svar på frågan om uppvärmning. Vår vision är att bli en ledande aktör på den svenska fjärrvärmemarknaden. På Vasa Värme tar vi omställningen av den svenska energiförsörjningen på största allvar och vi bidrar aktivt till utvecklingen av morgondagens värmeförsörjning.

Vi finns nära dig

Vår affärsmodell bygger på långsiktighet och ett starkt, lokalt engagemang. Vår verksamhet utgår alltid från förutsättningarna som gäller på de orter där vi verkar. Därför är ingen lösning den andra lik. Vi rekryterar vår personal på orten och väljer alltid i första hand att arbeta med lokala leverantörer och entreprenörer.